Las Vegas, dag 5, inpakdag

Verenigde Staten, Clark County

Na een goede nachtrust om 8 uur weer fris en fruitig klaar voor een nieuwe dag. Het is alweer de laatste echte vakantiedag. Time flies when your having fun! Dus even een plan de campagne gemaakt. We gaan zo eerst zwemmen. Maar ik ga ook even op zoek naar de mogelijkheid om online in te checken en de boarding passen uit te kunnen printen.

Er is geen computer waar we zelf op kunnen inchecken en een boarding pas op kunnen uitdraaien. De conciërge kan wel, als wij de boardingpassen hebben opgeslagen, ze morgenochtend voor ons uitprinten.

Na het zwemmen, gaan we aankleden, en lunchen in het Bellagio, met de MyVegas reward. Na de lunch, terug naar het hotel om de koffers zoveel mogelijk in te pakken voor morgen. Daarna hebben we de tijd aan onszelf.

Na de lekkere lunch, bij het altijd luxe Bellagio, willen we, gewoontegetrouw, even naar de overdekte thematuin, om mooie foto's te maken. Elke drie maanden wordt het thema veranderd, en dat is net deze week, helaas! Er is in dit stadium wel goed te zien hoeveel aandacht aan de compositie en beelden e.d.wordt besteed. Er staan wel impressies/ foto's van hoe het moet worden. Om kwart over 3 lopen we ons hotel weer in. Leon loopt door naar de CVS om voor voetcreme te kijken. Ik loop vast door naar de kamer. Tijd om de boel klaar te maken voor vertrek.

Alle kleding die mee terug gaat, en de nieuwe aankopen van gisteren, verzameld. We laten weer wat oude kleding achter. Ik had onderweg ook al bewust het een en ander in menig motelkamer laten hangen. Dit creëert ruimte in de koffer voor de terugweg.

Om half 5 zijn we klaar, en gaan we lekker nog even zwemmen. Is weer eens wat anders! Niet, zoals vorig jaar, een afscheidscocktail bij het zwembad besteld. Het liep toen nogal in de papieren! En ook deze keer is de goedkoopste cocktail $16,00!

Straks, om 11 uur, kijken of we online kunnen inchecken, op de tablet. Nu de tijd zoekbrengen in de casino's van The Linq en Harrah's.

Het online inchecken lukte nog niet. Straks nog maar eens proberen. En anders morgenochtend bij de conciërge. Uiteindelijk komen we echt het vliegtuig wel in. Maar ik wil graag zelf mijn zitplaats kiezen! Dus even doorzetten straks. We vliegen morgenavond pas. Dus nog een dag Las Vegas voor de boeg.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wauw het gaat echt snel! Ik geniet elke dag van jullie verslagen en foto's hoor! Zal het nog kussen straks 😉

Sharon 2019-06-19 22:50:44

Ik bedoel missen

Sharon 2019-06-19 22:51:05

Hallo Sharon, Kussen mag ook hoor! Ik ben blij dat je mee geniet met onze reis. Ook daar schrijf ik het verslag voor, om de "thuisblijvers"toch een beetje mee op reis te nemen. Groetjes Hannie en Leon.

lee-en-han-reizen 2019-06-23 14:25:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.