Laatste dag van deze vakantie!

Verenigde Staten, Las Vegas Nevada

Wel bijtijds opgestaan, want we willen gewoon nog lekker aan het zwembad zitten. We vliegen namelijk pas vanavond om half 10 dus er ligt nog een dag Vegas voor ons. Eerst naar het zwembad, en vanaf daar ga ik straks, om een uurtje of 10 wel uitchecken.

Het online inchecken is gisteren wel gelukt, we hadden alleen praktisch geen keuze in de stoelen. De voor ons beste optie gekozen. We hopen in ieder geval dat de terugreis beter verloopt dan de heenreis!

Ik ben om half 10 richting de lobby gelopen om uit te checken. Het was niet druk, dus om 10 uur zat ik alweer aan het zwembad. De "sleutel" van de kamer niet ingeleverd, anders kwam ik het zwembad niet meer in!

Tot 12 uur aan het zwembad gezeten. Toen ons tasje met reiskleding uit de auto gepakt. We hebben ons omgekleed op het toilet. De zwemkleding, slippers, deo, geurtjes enzo in de parkeergarage in de koffer gestopt.

We zijn naar The Linq gelopen om te lunchen. Ze blijken daar geen buffet te hebben, maar we vinden wel een tentje, Nook genaamd, waar we lekker een salade, hamburger en een stuk pizza hebben gegeten.

Nog even ruim 3 uur overbruggen voor we naar het vliegveld gaan. Maar we zitten net onze tijd vol te maken in het casino, als we bericht krijgen van British Airways dat onze vlucht vanuit Las Vegas met 2 uur vertraagd is. Ik zie weer een scenario van de heenreis opdoemen!! Ben ook benieuwd of we de aansluiting naar Amsterdam weer halen vanuit Londen!

Inmiddels heb ik al mijn resterende geld verspeeld. Leon heeft nog wel wat gewonnen. Het rondhangen vinden we onderhand wel gezegend.
Als je weet dat je naar huis gaat, dan wil je dat ook!

Om 6 uur toch maar richting het vliegveld vertrokken. Kunnen we daar ook nog ff rondhangen😒. We hebben om 7 uur onze koffers afgegeven. Op het briefje aan de balie van BA staat dat we om 17.00 uur plaatselijke tijd in Londen zullen landen. Onze aansluitende vlucht vertrekt om 18.05 uur, en de gate sluit om 17.45 uur!!
Ik vrees met grote vreze dat dit weer niet gaat lukken. Een herhaling van zetten van de heenreis, ben ik bang.

Inmiddels zitten we te eten van de coupons die we van BA hebben gekregen. Alleen een beetje jammer, dat hier het bedrag van $ 9,00 totaal niet toereikend is om iets van te eten en van te drinken. Om half 9 kan het grote wachten beginnen. Nog drie uur voor vertrek. 😩

Dus je zit wat, je shopt wat, je drinkt wat, je snoept wat, je leest wat, je tikt wat, je haakt wat, je internet wat enz.... Inmiddels vertrekken we nog wat later! Die aansluiting gaan we niet halen.

Wordt vervolgd......

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.