Las Vegas, dag 6, vertrekdag

Verenigde Staten, Clark County

Daar is ie dan, de vertrekdag! Na drie weken veel zien, reizen, zon, regen en van alles er tussenin. Leuke, mooie en indrukwekkende, maar ook mindere locaties. Het is weer tijd om afscheid te nemen.

Ons vliegtuig vertrekt vanavond om 10 uur. Gelukkig konden we vanmorgen wel online inchecken, en onze stoelkeuze vastleggen. Inmiddels heeft de congierge onze boardingpassen uitgeprint. Dus straks op McCarran Airport moet het allemaal vlekkeloos verlopen.

Maar zover is het nog niet. We hebben de koffers, en handbagage inmiddels in de auto gezet. Ik heb om half 10 uitgecheckt en koffie gehaald. We zitten nu bij zwembad. Met, naast de zwem - benodigdheden, een tasje met de kleding die we tijdens de reis aan gaan doen. Straks gaan we bij het zwembad weg. We kleden ons op het toilet even om. Dan doen we in de parkeergarage de zwemspullen en overige, voor de reis, onnodige spullen in de koffers.

We gaan afscheid nemen van Harrah's, en rijden weer naar Excalibur. Daar hebben we nog een MyVegas Reward, in de vorm van een brunch buffet, te verzilveren. De rest van de middag gaan we ons daar vermaken. Rond half 7 gaan we naar het vliegveld. Eerst de auto weer inleveren, dan inchecken en wachten op het vertrek.

Tot ongeveer 3 uur zitten we te brunchen. Nog 3 uur in het casino van Excalibur rondgedwaald. Om 6 uur in de warme auto gestapt. Even de tank volgegooid, en naar de car-rental gereden. Zonder problemen de auto weer ingeleverd.

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het gaat voorspoedig. Ook het inchecken en de douane controle, ondanks de speciale TSA controle die ze voor ons bedacht hadden, gingen probleemloos. Ik ben nu wel benieuwd naar het vliegtuig en de service van Edelweiss waarmee we naar Zürich gaan vliegen. We zitten tenslotte 11 uur in het vliegtuig.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Jullie vallen bij terugkomst wel met de neus in de boter. Want het is hier ook tropisch vakantie weer?? Met wel soms een tropisch bui!

Ram 2019-06-20 10:34:02

Hallo Ram, Nou, die (tropische) buien hebben we onderweg ook mogen ervaren. En de temperaturen wijken inderdaad niet veel af van waar we vandaan komen. Dus het is een zachte overgang. Groet Hannie.

lee-en-han-reizen 2019-06-23 14:27:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.