Behind the Fall.

Canada, Niagara Falls

Even een beetje langer blijven liggen op deze tweede dag Niagara Falls.
Om half 8 eens rustig opgestaan, en rustig gedoucht en aangekleed. We maken gebruik van t ontbijtbuffet in het hotel. Daar schuiven we om 9 uur aan en ontbijten op ons gemak. Rond half 11 beginnen we weer aan de wandeling naar de ticketoffice voor The Journey behind the Fall. Dus niet de traditionele boottocht maar een wandeling achter de waterval en een uitzichtpunt halverwege buiten op een plateau. We gaan het zien.

Er stond geen rij bij de ticketoffice dus we konden gelijk door. En na ontvangst van een mooie gele poncho kon de Journey beginnen☺
We werden met de lift naar beneden gebracht. Daar kun je een tunnel inlopen met 2 zijtunnels.
Van die twee zijtunnels moet je je niet teveel voorstellen. Je staat tegen een muur van vallend water aan te kijken. Leuker en spectaculairder is het buiten plateau waarop je naast de Horseshoe Fall staat. Je wordt zeiknat, vandaar die poncho's, maar het zicht op t vallende water is spectaculair.

Rond 12 uur waren we weer boven. De hele middag nog voor ons en niets op t programma. Dus hebben we, op ons dooie gemak de route langs de watervallen teruggelopen. Af en toe op een bankje mensen gekeken en nog wat foto's gemaakt. Ook toch even Clifton Hill opgelopen. Dit is het uber toeristische gedeelte van Niagara Falls. Een grote Kermis met allerlei bekende attracties op een rij. De rest van de middag even in het andere casino rondgekeken en een rustige middag in het hotel doorgebracht. Vanavond nog even de drukte in en dan morgen weer verderop.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Haha, kleine nabootsing van "The Minions"! Maar, misschien was daardoor de waterval nog wel adembenemender, prachtig om te zien!

Haas! 2015-08-29 00:05:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.