Een hele lange ( verjaar - ) dag.

Nederland, Harmelen, via Las Vegas, Houston en Amsterdam.

Gisteren Las Vegas tijd om 6 uur 's ochtends opgestaan. Om 7 uur uitgecheckt bij ons hotel, en rond half 8 waren we bij de auto verhuur om de auto weer in te leveren. Er werd even globaal naar de buitenkant gekeken. Daarna werd de boardcomputer uitgelezen, en wij kregen de uitdraai en dat was het. Bleek dat we deze weken 6500 kilometer hebben gereden!

Vanaf de car rental op de gratis shuttle gestapt naar het vliegveld. Daar waren we om 8 uur. En, wonder boven wonder, zelfs het inchecken via de zelf service ging ditmaal probleemloos. Dit is de afgelopen jaren weleens anders geweest.?

Nog even buiten een sigaret gerookt na het inleveren van de koffer. En gelijk nog een laatste blik geworpen op de skyline van Vegas.

Het was maar een klein stukje met de trein en lopend naar de gate, vanwaar ons vliegtuig voor de binnenlandse vlucht naar Houston zou vertrekken.
Deze is keurig op tijd vertrokken, en na tweeenhalf uur landden we in Houston .
Daar was t inmiddels al een paar uur later.
Ons vliegtuig naar Amsterdam ging pas om kwart voor 5 plaatselijke tijd, dus hadden we ongeveer 2 uur de tijd.
Even tax free sigaretten gekocht. Waarbij weer eens opviel dat de gemiddelde Amerikaan geen idee heeft waar Nederland ligt! Daarna zijn we nog even wat wezen eten bij Wendy's.

Ook deze vlucht vertrok keurig op tijd.
Ik ben nooit helemaal klaar voor de lange zit?. En deze keer was het er ook nog een keer 1 met heel veel turbulentie.
Op een gegeven moment gaan alle cabine lichten uit, omdat men ervan uitgaat dat je gaat slapen. Hooguit een paar keer wat aan het knikkebollen geweest, maar slapen, ho maar! En ook al zijn er genoeg films te bekijken, 9.5 uur duurt dan wel heeeeel lang!

Ergens tijdens deze vlucht brak ook de dag aan van Leon ' s verjaardag. Met het schaamrood op de kaken moet ik bekennen er geen moment bij stilgestaan te hebben. ?
Pas op Schiphol drong het t tot me door dat mijn mannetje vandaag zijn 59e verjaardag viert!
Onze zoon en schoondochter pikte ons om kwart over tien op, en zij feliciteerden Leon wel gelijk?.

Inmiddels is het 7 uur in de avond, en het slaaptekort van ruim 35 uur begint er nu toch wel in te hakken! Toch nog even volhouden tot een uur of 10, zodat we zo snel mogelijk in het "normale " ritme zitten. Toch maar weer wat koffie zometeen.
En nagenieten van deze mooie reis.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.