Weer terug in Las Vegas en de USA

Verenigde Staten, Las Vegas

Het is eindelijk zover. De trip naar Las Vegas, en de rondreis langs de westkust en omgeving gaat beginnen.

Met een vlucht om half 8 naar Detroit ( tussenlanding ) is het vroeg opstaan. Maar het is lekker rustig op Schiphol, en het inchecken hadden we thuis al gedaan, dus het gaat allemaal vlot.
Ik vind het altijd wel een hele reis, maar ik heb t er graag voor over!
Na 8.30 uur landen we op Detroit ( 17.00 uur Ned. tijd ). Weer even langs de douane met de gebruikelijk vragen. De koffers weer pakken en inleveren voor de volgende vlucht naar Las Vegas. Vervolgens moeten we 5 uur overbruggen voor onze vlucht naar Las Vegas die 4.30 uur gaat duren.
De tijd brengen we door met wat lezen, rondlopen, zitten, wat drinken enz.

Keurig op tijd kunnen we inchecken voor de vlucht naar Las Vegas. Die 4.30 uur vallen me altijd weer tegen! Probeer de tijd te doden door wat te slapen, maar dat is weer niet echt gelukt.

We landen ruim voor 17.00u plaatselijke tijd op McCarran Las Vegas. Het eerste wat we doen na 18 uur reistijd is naar buiten lopen om een sigaret te roken.
Daarna konden we vrij snel onze koffers van de band halen en op weg gaan naar de autoverhuur.
Ben benieuwd of we dit jaar goedkoper uit zijn.
De shuttlebus naar de car rental staat er gelijk, en in de hal bij Dollar staat niet eens een rij!

Alle toeters en bellen worden weer uit de kast getrokken om ons extra te laten betalen. Maar dit keer hadden we alles prima en goedkoop vanuit Nederland geregeld. Dus ook daar waren we snel klaar.

In de garage van Dollar konden we zelf kiezen uit 9 midsize auto's en hebben daarvan uiteindelijk de Ford Fusion gekozen. Een lekkere ruime auto met een grote kofferbak en riante binnenruimte. Op naar het Luxor voor onze eerste twee overnachtingen.

De selfparking van het Luxor was redelijk makkelijk te vinden, en zelfs bij het inchecken stond maar een bescheiden rij.
De receptie werkte alles ook vlot af dus om kwart over 6 naar onze kamer op de begane grond van de piramide ( daar alleen de rokerskamers).
Het is mooie ruime kamer die wel wat opknapwerk kan gebruiken, maar voor ons die twee nachten zeker voldoet.

Om gelijk in het ritme van het land te komen ( i.v.m. jetlag ), zijn we nadat we ons even opgefrist hadden naar het casino gegaan.
Daar heb ik de eerste avond $ 215 gewonnen, dus de komende dagen hebben we gelijk iets meer te besteden.
Maar om half 2 ging toch echt het lampje uit!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.