Ezels en Sin City.

Verenigde Staten, Las Vegas Nevada

Om kwart over 6 klaarwakker en helemaal suf gepikt door muggen. Zit onder de bulten! Verder wel lekker geslapen. Geen ontbijt bij het motel en, eerlijk gezegd, zitten we nog vol van de steak van gisteravond. Dus in de auto een paar overheerlijke zandkoekjes met pecannoten als ontbijt genomen. Voorlopig even genoeg!

Om 8 uur zijn we al onderweg naar Oatman. Via de Historic Byway Route 66. In de bergen is goed te zien hoe hard het gisteren geregend heeft. Overal ligt modder en rotsen op de weg. Met het gevaar dat je af en toe wegslipt!

Het is nog vroeg, 9 uur, als we in Oatman aankomen. En dat vinden we niet erg. Want nu kunnen we in alle rust de ezels en oude pandjes filmen en fotograferen. Want het is wel een grote toeristische poppenkast. Daarna weer de auto in richting Laughlin.

In Laughlin even sfeer geproefd voor Vegas. We zijn Colorado Belle Casino even ingegaan voor een sanitaire stop en even achter wat machines gezeten. Gelijk ook een gratis drankje gekregen.

Daarna om 11 uur de auto in op weg naar de Hoover Dam. Daar zijn we 5 jaar geleden ook met de kinderen geweest, maar we wilden nog eens gaan kijken.
Na een lunch bij Jack in the Box in Boulder City doorgereden naar de Hoover Dam. Daar was het heel druk en 37 graden!
Daarom alleen even snel wat foto's gemaakt. Door naar ons hotel in Las Vegas, het zwembad lonkt!!?

Rond 3 uur in t hotel. Ziet er goed uit. Na wat gedoe over wel of niet een rokers kamer en het uitpakken van de koffer, liggen we rond 5 uur in het zwembad. Daar is het redelijk druk. Maar wel even heerlijk van het zwembad en de zon genoten. Om half 7 naar de kamer om ons in de kleren te hijsen. Eerst het hotel maar verder ontdekken.

Ons eerst ingeschreven bij de playersclub en daarna wat gokjes gewaagd. Nog even wat gegeten en rondgehangen. Om 1 uur vinden we het mooi geweest. Nog 7 dagen te gaan.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.