Weer even niets gepland.

Griekenland, Θεολόγος

Na de stadsdag gisteren is het wel weer lekker een dag op het strand door te brengen. Dus dat gaan we vandaag maar weer doen.Voor we het weten is de vakantie weer voorbij. Dus moeten we optimaal genieten!!

Deze keer voorbij de groene oase gereden naar een taverne verderop.
Het strandje is een wirwar van bedjes en parasols. Volgens de eigenaresse is het gratis, ga maar ergens liggen. We zoeken enkele goede stoelen uit bij een intacte parasol. Verder weinig mensen die ook aan het strandje verblijven.

Maar de zee is lekker verkoelend, er is een goed werkende douche om af te spoelen, de frappé van de taverne smaakt goed, en voor de lunch is er de taverne genaamd To Akrogiali, een stukje buiten Kalavarda.

Om zes uur zitten we weer na te gloeien aan het zwembad. Ik denk dat het bubbeltje er zo weer aan komt. Dit is een sleur waar we wel aan kunnen wennen. Net als het hapje eten straks buiten de deur. Heerlijk zo'n vakantie!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.