Nog een dagje Avi Resort en Casino Laughlin

Verenigde Staten, Laughlin NV

Een redelijke nacht achter de rug, met voor Leon weer wat vermoeiende dromen, zijn we weer klaar voor een dagje zwembad. Kunnen we ook wel weer aan wennen. Alleen voor het verslag en de foto's is het minder boeiend.πŸ˜…

Over een week zijn we weer thuis. De tijd is weer voorbij gevlogen, maar alle indrukken zijn nog niet verwerkt. Maar uit ervaring weten we dat dat nog wel even kan duren.
Dus nu gewoon weer even "landen", en genieten van de (relatieve) rust. We zonnen wat, dippen regelmatig even in het zwembad om af te koelen, lezen wat enz. Maar als zelfs de die-hard zonaanbidder de schaduw opzoekt om zijn boekje te lezen, dan weet je dat het heet is! Maar we genieten nog wel.

Je merkt dat het weekend voor de deur staat. Het wordt allengs drukker in het zwembad. Gisteren hadden we bijna de hele dag het alleengebruik van het familie bad. Vandaag komen er steeds meer grote families en vriendengroepen in de loop van de dag. Dat zal, vanaf morgen, in Las Vegas ook nog merkbaar zijn voor twee dagen. Maar bij het Bellagio zijn 5 zwembaden, dus moet er een rustig plekje te vinden zijn.

Vandaag tot half 5 bij het zwembad gebleven. Daarna terug naar de kamer en de koffer Vegas-klaar gemaakt. D.w.z. alles wat we niet meer nodig hebben aan (oude en niet meer gewilde) kleding laten we achter. Wel met een briefje erbij, dat ze bewust zijn achtergelaten. Evt. voor de daklozen, of anderen die ze nodig kunnen hebben.
Alles wat we op onze reis in de auto lieten omdat we dat niet dagelijks nodig hadden, hebben we mee naar de kamer genomen. Dit gaat nu wel weer in de koffer. Dan kunnen we makkelijker in 1 keer alles meenemen naar onze kamer in het Bellagio. En slepen we niet met allemaal losse tasjes en spullen.

Straks even lekker douchen, iets te eten zoeken in het hotel, en hopelijk nog een leuke avond beleven. Morgen de laatste stop voor 5 nachten. Het Bellagio in Las Vegas.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Oehlalaa! Wat een heerlijk zwembad ook! 😎

Haas 2023-09-27 19:38:04

Vijf maar liefst, Asha. Dus je kan maar kiezen.πŸ˜‰

lee-en-han-reizen 2023-09-29 13:56:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.