Reaching for the top

Verenigde Staten, Las Vegas NV 89122

Lekker geslapen allebei. Om 8 uur fris en fruitig naast ons bedje. Alles weer in de koffers gedaan, want we gaan weer verkassen vandaag. Op naar Planet Hollywood Hotel, midden op de Strip. Maar eerst gaan we de bergen in. Richting The Spring Mountains en het Lee Canyon Skigebied

Bij het uitchecken wat gedoe over de uiteindelijke rekening en teruggave van een bedrag. Omdat er al van alles betaald en gereserveerd was op mijn creditcard. Dit komt schijnbaar pas over 3 tot 5 dagen terug op mijn rekening. Even in de gaten houden!

Nu we er toch zijn, nog even bij de Walmart ontbijt spullen, extra zonnebrand, Starbucks coffee enz. gekocht. Half 11 de auto in richting de bergen.

Bij het visitors center van Spring Mountain uitgestapt. Daar op een bankje, en in de zon ons ontbijt genuttigd. Het is namelijk maar een graadje of 20 op ongeveer de 2000 meter waar we nu zitten. Nog even een rondje gelopen. Daarna verder richting Lee Canyon, het skigebied. We klimmen steeds hoger. En het wordt ook steeds frisser. Bij het skigebied Lee Canyon is het 15 graden. Maar met de zon erbij nog steeds aangenaam.

Het is druk op de parkeerplaats en ook bij de liften. Zomers is de berg volledig voor de mountainbikers en wandelaars. Er is zelfs een speciale lift waarmee de fietsen en hun berijders maar boven gebracht worden.

Wij nemen de andere stoeltjeslift voor een scenic ride naar boven. Onderweg zien we onder ons de mountainbikers, maar ook een paar hertjes. Boven stappen we uit op 9300 ft, dus ongeveer 3100 mtr. Als we daar staan torenen er nog bergtoppen boven ons uit!! Voordat we weer terug naar beneden gaan nog een geanimeerd gesprek met de liftbediende gehad. Hij was oprecht geïnteresseerd wat ons naar Las Vegas bracht.

Rond kwart voor twee zijn we weer beneden en gaan we richting Planet Hollywood. Langs de weg barst het weer van Joshua Tree. Dus even uitgestapt om te fotograferen.

Om een uurtje of 3 zijn we bij de parkeergarage van PH. Ze hadden er niet bijverteld dat je vanaf daar met je koffers het hele Miracle Miles winkelcentrum moet doorkruisen om bij het hotel te komen.🙄
Daar aangekomen staat er een giga rij voor het inchecken. Ik sluit om 10 over 3 achteraan. Ik ben heel benieuwd hoe laat ik aan de beurt ben.

Het valt gelukkig mee, en na een half uurtje ben ik ingecheckt. We hebben een mooie kamer op de 32e verdieping met Strip view. En een grote badkamer met bad en aparte douche. Koffers deze keer eens helemaal uitgepakt. Daarna was mijn mobiel leeg. Dus die in de oplader. Dus van vanavond geen foto's.

Wijzelf gingen eens rondslenteren in het winkelcentrum aan het hotel de Miracle Miles Shops. We hebben ons avondeten genuttigd bij Burgerbar Ketchup. Vervolgens het casino in, met wisselend succes. Wel werden we helemaal suf van de herrie, allerlei muziek door elkaar heen op orkaankracht!!

Daarom naar buiten gevlucht en op weg naar Hotel Parijs. Daar lijkt iets minder herrie, maar rustig is het er zeker ook niet. Om 11 uur vonden we het gezegend.

Dus terug naar het hotel, dit verslag afmaken, en alvast allerlei felicitaties voor Leon in ontvangst nemen voor zijn verjaardag. Maar hier is het half 12 's avonds, dus hij is hier nog niet jarig.
Dus morgen een verjaardag-dag.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.