De paden op, de lanen in....

Verenigde Staten, Park MGM Las Vegas

Na een redelijke nacht vandaag eens wat anders! We gaan de natuur van Las Vegas ontdekken. Ik heb thuis al een reservering moeten maken voor het Springs Preserve & Nevada State Museum.

Op onze kamer een flesje Starbucks koffie gedeeld en een koek als ontbijt genomen. Daarna weer op zoek naar de auto. In de auto werkt helaas de Tomtom niet. Het adres maar op de telefoon bij Leon ingetikt. Bij het poortjes lijkt de kaart van het hotel niet te werken. Maar Leon heeft zijn spelerskaart van MGM erdoor gehaald i.p.v. zijn kaart van de kamer. 🤣 Gelukkig werkt die wel.

Op weg naar Springs Preserve. Omdat Leon niet het juiste huis nummer heeft ingetikt is het toch nog even zoeken!
Maar om half 10 zijn we er dan toch.

Het is een beetje van alles wat park. En het is alsof het nog niet allemaal goed is opgestart na corona! Maar het is wel even lekker om in de natuur te verblijven op zo'n korte afstand van Las Vegas. Even afstand van de hectiek. Twee musea bekeken en een botanische tuin, een treintje naar Boomtown, en rondgestruind. Om half 1 hebben we het wel gezien. Nu doet de Tomtom het wel ineens weer. Dus in een rechte lijn terug naar het hotel.

We gaan door het hotel naar de overkant. Op zoek naar de foodcourt voor een happie eten. En daarna zien we wel. De rest van de middag, vanaf 3 tot 6 uur aan het zwembad gezeten, met af en toe even "dippen" in het water.
Op de kamer even omgekleed en de laatste cola opgedronken. Hoeven we dat morgen niet mee te sjouwen. 😉

Daarna het trammetje weer naar het Bellagio / Vdara genomen. Vanaf het Vdara zijn we lopend naar het Cosmopolitan gegaan. Een leuke avond daar doorgebracht. Maar natuurlijk ook wat geld achtergelaten. 🙁 Met de omgekeerde route weer terug naar Park MGM.

Vannacht alweer de laatste nacht in dit fijne hotel. Dan gaan we, voor het weekend, 2 nachten off-strip in het casino Sam's Town. Maar eerst nog maar een nachtje lekker slapen.😴

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.