Lunch at the Bellagio en weer ff inkopen doen.

Verenigde Staten, Las Vegas Nevada.

Lekker geslapen en weer op 8 uur opgestaan. We willen namelijk eerst weer naar het zwembad. Dan bijtijds weg voor de 2for1 lunch in de Bellagio Hotel. Om daarna weer een middagje te gaan shoppen in de outlet. We lijken wel druk, met zo'n programma!

Als we rond half 12 bij de kamer aankomen is de schoonmaakster bezig. Dus moeten we even wachten. Even aangekleed en opgefrist, en richting de Bellagio gelopen.
Om een uurtje of half 1 schuiven we aan bij het buffet.rond twee uur stappen we weer in de auto op weg naar de outlet.

Het is nu 6 uur geweest en alles wat we wilde kopen, hebben we gekocht, inclusief mijn jaarlijkse aankoop, een horloge. Ik moet altijd wel lachen om de mensen die met een flinke koffer winkel in en winkel uit gaan. Of soms ter plekke nog een koffer kopen om alle aankopen in mee te nemen. We hebben niet alles kunnen vinden, maar we hebben ons best gedaan.

We nemen nog een lekkere milkshake bij de foodcourt en beginnen aan de reis terug naar het hotel. Om half acht zijn alle inkopen op de kamer en uitgepakt. Kunnen ze straks gewoon mee in onze gewone koffer.
Dat shoppen in de warmte is best vermoeiend. Lekker ff niks bijzonders meer vanavond. Beetje in het casino hangen. Als we klaar zijn met opruimen en alle administratie bijwerken. Gewoon even wat sfeerfoto's van Las Vegas toegevoegd. En een hele mooie avondlucht net genomen vanuit onze hotelkamer.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.