Laughlin in zicht.

Verenigde Staten, Laughlin NV

Genoten van het schitterende resort In Sedona. Er zit zelfs een volledig toegeruste keuken, inclusief vaatwasser in. We ontbijten met onze eigen broodjes op de patio bij de kamer. Uitzicht op weer zo'n geweldige, rode berg en de vijver met fontein. Maar die paar bordjes en bekers van het ontbijt hebben we toch maar gewoon met 't handje afgewassen.

Vandaag gaan we naar Nevada, en er staat niet veel meer op het programma. We laten het vandaag wel op ons afkomen, en gaan vast weer genieten van de rit.

We vertrekken om even over negenen en rijden het eerste stuk nog door het mooie Sedona, omringd door nog meer rode bergen. Daarna gaan we het Coconino National Forest in. Ook hier giganten van bergen om ons heen, gelardeerd met veel groen. Geen wonder dat het op de route barst van de campings, resorts en cabins.

Doordat we nog in het bos en op grote hoogte rijden, laat de temperatuur nog wat te wensen over. Het is een graadje of 16, dus nog niet denderend. Ik verwacht dat het vandaag wel wat warmer gaat worden.

Tijdens de rit verdwijnen de wolken, wordt de lucht weer blauw, en komt de zon te voorschijn. Als we om half 1 even van de weg gaan om te lunchen, is het bij terugkomst bij de auto 30°. Dat zijn de temperaturen die we hier verwachten. Ook verschijnen de, voor ons, vertrouwde Joshua Trees weer langs de weg.

Na weer een mooie rit, waarbij de eindtemperatuur rond de 35° zat, zijn we om 3 uur volledig geïnstalleerd op onze kamer voor 3 nachten. Even een ontdekkingsrondje door het hotel gedaan. Het strand aan de rivier is min of meer gesloten. Alle strandbedjes zijn verwijderd. Dus dan moet je met je eigen handdoek op het zand gaan zitten. Ik denk dat het water ook nog eens erg koud is. Dus wij beperken ons de komende dagen tot het zwembad, dat er prima uitziet. Dat komt wel goed.

Het casino ook nog aan een nader onderzoek onderwerpen vandaag. En wat eten in de foodcourt bij de Panda-Express. En zo gaat er weer een dag voorbij, en komen we dichter bij het einde van deze heerlijke vakantie.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.