Herhaling van zetten??

Griekenland, Skopelos

Opnieuw is het flink bewolkt als we opstaan. We hopen natuurlijk op eenzelfde scenario als gisteren. Dus gaandeweg de ochtend de zon die doorbreekt.

Ik kan wel wat vitamine D gebruiken. Ik loop te blaffen als een volgroeide zeehond, namelijk. Toch ergens een verkoudheid opgepikt die versterkt wordt door de airco. Het is een flinke aanslag op mijn keel, die flink pijnlijk is. Dus geef ons maar de zon.

Om het zekere voor het onzekere te nemen gaat de reis naar Agnontas. Mocht het alsnog slechter worden kunnen we daar volop schuilen. ☺

Maar het verloop van de dag is grotendeels identiek aan de dag van gisteren. Sterker nog, de zon komt al wat eerder tevoorschijn, om vervolgens niet meer te verdwijnen. Dat verwachten we hier ook niet anders.😎

Dus wordt het een lekkere lange zon en zee dag. Het is na 5 uur 's middags in ieder geval goed uit te houden in de zon. Rond een uurtje of kwart over 6 breken we op.

Als we daarna een supermarkt induiken voor wat fris en een lekker wijntje, besluiten we een alternatieve maaltijd te nemen vanavond. In plaats van uit eten halen we wat kaasjes, toastjes, een lekker wijntje, wat frappucino en een koekje voor daarbij. We "dineren" op ons balkon vanavond.

Omdat we geen haast hebben en nergens meer heen hoeven, gaan we ook nog even bij het zwembad van de zon genieten. Even heerlijk het zout afgespoeld, en met een drankje erbij weer opdrogen.

Op ons balkon genoten van een niet zo griekse avondhap, met een meer dan heerlijk Samos wijntje erbij. Dat dan weer wel!! Weer op naar de dag van morgen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.