Zweten en shoppen!

Verenigde Staten, Las Vegas

Lekker laat uit bed, gewassen en gelijk weer in de zwemkleding. We hebben een ongeveer vergelijkbaar ritueel als gisteren. Alleen gaan we niet voor het broodje bij de CVS. We zitten nog redelijk vol van het heerlijke, maar late, buffet bij het Bellagio gisteravond. We gaan daarom voor een plak cake en koffie bij de Starbucks.

Weer met gestrekte kuiten op een zonnebed. En het is zo vroeg op de ochtend alweer flink zweten Dus dat worden veel tripjes voor dipjes in het bad, om af te koelen! Rond 12 uur is het bijna niet meer uit te houden. Tijd voor iets anders.

Nadat we ons omgekleed hebben, zoeken we de auto op in de parkeergarage. We rijden ermee naar Mandalay Bay om daar een voucher te innen voor een lunchbuffet. We hebben er lekker gegeten. Om twee uur zitten we weer in de auto. Op weg naar de outlet voor een middagje shoppen.

Ook een lekker warm klusje. Maar het is allemaal gelukt. Moe maar voldaan komen we om half 7 weer terug op onze hotelkamer. Missie volbracht.

Vanavond lopen we even naar de overkant, het Wynn, voor de kleine fontein show en misschien nog een grote!! En om ons geluk te beproeven in het plaatselijke casino.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Mooie foto's steeds jongens.

Jeannette 2017-09-22 17:10:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.