Helena, een leuke oude stad.

Verenigde Staten, Helena MT

Heerlijk geslapen en bijtijds weer op, om 8 uur de weg weer op. Het ontbijt gebruiken we op een picknickplaats aan Sommers Lake / Lakeside.
Een transfer dag vandaag, maar wel een langs de scenic route naar Helena.
We hebben veel in de auto gezeten, maar genoten van de route over de prairie en langs de bergen. Ook af en toe eruit voor een foto momentje en om de benen te strekken.

In Missoula zijn we uitgestapt om het oude centrum te bewonderen.Het waait nog flink, maar we hebben er wel de zon bij. Daarna weer op zoek naar een plek om onze lunch te gebruiken, maar deze vinden we pas bij Bonner. Op ons gemak genoten van de lunch en van de zon, en daarna weer verder.

Rond 6 uur arriveren we in Helena bij Jorgenson's Hotel en Suites. We krijgen een mooie ( upgrade ) kamer in het hoofdgebouw. Er zit ook een klein casino bij het hotel! Maar eerst gaan we het stadje in om de gerestaureerde Last Chance Gulch Area te bekijken en rond te wandelen in oude western sferen.

Heerlijk gegeten bij Bert & Ernies, en daarna weer terug naar het hotel.
Tijd voor koffie, het bijwerken van het logboek en nog een klein gokje wagen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.