On the road to Tulsa

Verenigde Staten, Tulsa

Op ons gemakkie opgestaan en ontbeten. Vandaag gaan we naar Tulsa Oklahoma. Dat schijnt via, of de tolweg, of via de binnendoor route te kunnen. Vandaag niet echt iets gepland, dus pakken we de binnendoor route. Dit blijkt een stuk Route 66 te zijn. De Historic Byway Missouri. Als we tijdens deze reis de vraag krijgen waar we vandaan komen, vragen ze ons al voortdurend of we de Rpute 66 aan het rijden zijn. Maar dit is vandaag puur toeval!

We rijden door een groen en heuvelachtig gebied. In eerste instantie met veel veeteelt. En koeien die staan af te koelen in kleine poeltjes. Dit gebied gaat langzaam over in landbouw gebied. Weer geen vervelende rit.

Ook weer een tussenstop bij Dollar General om onze voorraad en water aan te vullen voor weinig! ?
En dan weer door, nog steeds op Route 66.
Onderweg gestopt bij een oude brug die werd aangegeven als Historic Landmark van Route 66. En om een gigantische trein te filmen. Daarna geluncht bij Carl's Jr.

Rond half 3 bij het motel. Alles de kamer ingesleept. We wilden nog het oude Art Deco district van Tulsa gaan bekijken. Het was ons op de weg naar het motel al opgevallen dat het voor zo'n grote stad heel rustig was. In het centrum aangekomen was het nog steeds heel rustig. De gebouwen waren mooi, maar de omgeving was doods, niet bruisend, en ook ietwat verpauperd. En dan is het niet gezellig om daar rond te lopen.
Dus we hadden het al gauw gezien. Laten ze nou net hier in Tulsa het grootste casino van de staat Oklahoma hebben! ?
Daar de rest van de avond door gebracht. Dat bruiste wel! Minder succesvol dan van de week, maar verder een leuke avond gehad.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.