Monday, monday

Verenigde Staten, Las Vegas

En dan is de vakantie echt begonnen. Na een echte jetlag nacht. Ikzelf heb 2 afzonderlijke slaapsessie gehad. Van 11uur tot 4 uur en van ong. half 5 tot half 9. Voor Leon was de nacht wat onrustiger. Tot 4 uur ging het goed. Daarna geeft hij een paar keer op het punt gestaan er maar uit te gaan. Toch uiteindelijk tot half 9 kunnen rekken.

Bij het opendoen van de gordijnen zien we wat regenplassen op het dak waarop we uitzicht hebben, en de zon laat het ook even afweten. De weersverwachting voorspelt dat het vanmiddag weer zonnig en mooi is.

Dan gooien we onze plannen gewoon om. We gaan straks op zoek naar koffie, en de zwembaden hier maar eerst bekijken. Nog wat meer ontdekken in het hotel. Daarna richting het Excalibur voor onze eerste MyVegas 2 for 1 brunch. Vanmiddag dan lekker naar het zwembad.

We hebben de 3 zwembaden bekeken. Zijn even naar het station voor de tram naar o.a. het Bellagio gelopen. De rij bij Starbucks was daarna wat minder lang, dus koffietijd.

Daarna via Eataly, het Italiaanse eetplein in het hotel, naar het park buiten gelopen. Heel even wat bekeken en toen via de zij-ingang bij New York New York naar binnen. Het hotel doorkruist naar de ingang van Excalibur.

Daar even wat gespeeld en de voucher voor de brunch ingeleverd. Rond half 12 naar boven voor het buffet. Er staat een aardige rij, maar het gaat relatief snel. Om 12 uur zitten we aan tafel. En zoals gewoonlijk eten we stiekum toch weer iets teveel!

Na het eten nog even blijven rondhangen in het casino. Maar rond drie uur zitten we toch aan het zwembad. De zon is niet echt enthousiast aan het schijnen, maar het is wel warm.

Tot half 6 gebleven, maar de zon bleef zich verstoppen. Op de kamer een drankje en een hapje gedaan. We zitten nog vol van de brunch. Dus ik denk dat t hierbij blijft vandaag qua eten. We gaan straks even binnendoor naar het Aria hotel. Effe buurten, rondkijken en spelen. Dan zit onze 1e Vegas-dag er weer op!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Fijne vakantie Hannie en Leon! Jullie zijn op tijd vertrokken volgens mij want het is sinds maandag weer chaos op Schiphol….

Ciska 2022-09-13 08:15:36

Ging bij ons ook allemaal niet gladjes, maar was niet onoverkomelijk. En van die fijne vakantie zijn we al lekker aan het genieten!

lee-en-han-reizen 2022-09-13 18:28:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.