Alweer de laatste dag.

Griekenland, Skopelos

De laatste vakantie dag alweer! Geen bloederige taferelen gehad vannacht, gelukkig.

De dag begint met een waterig zonnetje en bewolking. Maar na het ontbijt is het al veel beter. We gaan vandaag voor de laatste keer naar Panormos.

Een van de mooiere stranden, met verschillende plekken om te gaan zitten. Verschillende aanbieders van strandbedjes met bijbehorende taverna's. Dus gewoon keuze genoeg!

Helaas besluit mijn neus om me weer even een paar keer dwars te zitten. Het is weer een bloederige bende voordat het bloeden zover gestopt is dat er weer een pleister op kan. Ik word hier toch niet vrolijk van. Toch nog maar even een overdosis pleisters kopen voor morgen.

We hebben nog geen ophaaltijd voor morgenochtend. Terwijl in mijn bericht van Sunweb staat dat ze dat door zouden geven aan de receptie van de accommodatie. Op mijn verzoek is Leon even naar Dolphin gereden, de plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb. Daar hebben ze ons vertelt dat we om 10 voor half 7 morgen ochtend worden opgepikt om naar de haven gebracht te worden. Vroeg dag dus.

Nu even de koffers grotendeels inpakken. Straks de auto weer inleveren. Nog een keertje lekker uit eten. En dan zitten de 2 weken Skopelos er weer op.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Ha Hannie en Leon, mooie foto’s en bijna al weer voorbij deze mooie ervaringen… Dan weer sparen voor het volgend uitje 👀👀 Hannie met je neus gaat het weer wat beter ? Hoop ik? Wens jullie goeie reis terug , en even genieten van het mooie weer in Nederland. Lieve groet uit Venray 💋💋

Ans 2022-06-17 13:50:04

Hallo Ans, Inmiddels weer veilig terug in het warme Nederland. Dat met mijn neus heeft schijnbaar te maken met de warmte o.i.d. Het wondje springt op de meest ongelukkige momenten ineens open. En het duurt ook telkens even voordat het bloeden stopt. Alleen last van in Griekenland.

Hannie 2022-06-17 22:11:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.