Nog een week te gaan.

Nederland, Harmelen

We zitten volop in de laatste voorbereidingen. Volgende week donderdag gaan we echt vertrekken. Inmiddels zijn de twee (verplichte) time-slots voor een park en een scenic-byway geboekt. Voor het Rocky Mountain National Park en voor de Mount Evans Scenic Byway zijn deze verplicht, anders kom je er niet eens in! En we willen die twee highlights toch wel graag bezoeken!

De laatste aanvullingen voor in de koffer, en voor bij de handbagage opgezocht en klaargelegd. Deze week en volgende week wordt er nog gewoon gewerkt. Maar ook staan de afspraken met de kapper, de schoonheidsspecialiste en de nagelstudio nog in de agenda. Alleen allemaal voor mij tenminste. :-)

Manlief zit nog te worstelen met een ontstoken oog. Na twee weken en twee verschillende medicijnen zit er nog geen verbetering in. Integendeel, hij gaat steeds nauwer kijken! Vandaag maar weer een spoedafspraak bij de huisarts om er toch maar weer eens naar te laten kijken. Hij wil namelijk niet op vakantie met die sores zitten! Laten we hopen dat een verandering van medicatie voldoende is.

Kortom, we zijn nog niet reis-klaar, maar wel een eind op dreef. Volgende week rond deze tijd hopen we alles wel op orde te hebben.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.