More Guinness

Ierland, Enniskerry

We zijn allebei al vroeg wakker. En hebben eigenlijk weer zin om te gaan lopen. Gerrit voelt wat lichte vermoeidheid verschijnselen maar dat zal aan zijn leeftijd liggen 😂 😂.
We ontbijten allebei met een scrambled egg, koffie en toast yogurt etc als ontbijt. Yvonne nog betaald voor de lunch van gisteren.

Rond 9.30 worden wij met de taxi naar Enniskerry gebracht om daar de bus te nemen naar Dublin. Half uurtje wachten, en daar komt de dubbeldekker al aanzetten. Twee kaartjes naar Dublin aub. Ojee, je kunt hier alleen met muntgeld betalen. Ik had nog 2.50€ aan klein geld en Gerrit nog 0.20€. Niet genoeg voor de reis...... Betaal maar wat je hebt, en stap maar in zegt de chauffeur. Kijk, dat is mooi!

De reis duurt ruim een uur en we komen langs prachtige dorpjes. In Dublin zeg ik tegen Gerrit hier moeten we er uit. Dat doen we. Ff op Google Maps kijken voor het hotel. 1 minuut lopen geeft ie aan, dat is een perfecte timing geweest. Inchecken en we krijgen direct een kamer toegewezen. Echt een hele mooie kamer op de 6e verdieping met een mooi uitzicht. A room with a view!

Michel had al een restaurant gezien om te eten voor 10.00€ onbeperkt Chinezen. Wie wil dat nou niet? Wij naar binnen. Na ieder 3 grote borden leeg gegeten te hebben zitten onze buiken wel erg vol.
We lopen langs winkelstraten met leuke winkels. Nemen een bakske koffie en kijken nog wat rond. Zullen we dan vast een pilsje gaan drinken? Oké wij een donkerbruine kroeg in. Dat hoort gewoon bij Dublin. Uit de kroeg gekomen blijkt het licht te spetteren. Even uitrusten in het hotel en douchen. Om 6 uur gaan we de stad weer in. Eerst gaan we naar "la Gondola" een pizza eten. Daarna gaan we naar de kroeg "the Queys lounge" bar op Temple Street, en drinken hier nog wat Guinness. De whiskey schaffen we maar morgen op het vliegveld aan. Nog effe Champions League wedstrijden kijken en dan slapen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Bijna verslavend dat lopen? Dat is lekker genieten na die prestatie.! En dan smaakt het biertje natuurlijk extra lekker! We hebben genoten van de verhalen en van de foto’s.

Ans 2021-09-29 20:11:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.