Op weg naar KUT

Nederland, Eindhoven

We vertrekken aan het einde van de middag naar Georgië, althans dat was het plan. De geplande tijd van het vertrek wordt per SMS gewijzigd in 20.15 uur, daarna in 21.00 uur en vervolgens in 21.20. Dat is zo'n 3,5 uur later dan de originele vertrektijd. We worden hier niet blij van. Omdat het in Georgië 2 uur later is, komen we dus rond 4 uur in het ochtendgloren daar aan. Als de vlucht zoveel later vertrekt zou je ook verwachten dat je dan ook later op Eindhoven Airport zou hoeven te komen. Maar nee, de incheck balie om je bagage af te geven sluit om 16.50 uur. Hmmmm...........
Erik en Iris zetten ons af bij het vliegveld. We checken de bagage in en gaan nog even buiten van de zon genieten. Bij de servicebalie krijgen we van Wizzair een voucher ter waarde van maar liefst 4 euro per persoon! Wow!
Er is veel veranderd op Eindhoven Airport. Je hoeft je handbagage en de vloeistoffen niet meer uit te pakken. Er is een nieuw security systeem dat zowel sneller als klantvriendelijker is. Ook het shopping gedeelte heeft een professionelere uitstraling en is uitgebreid. Veel mooier.
Nu alleen nog ff de tijd doden, nog 4,5 uur wachten. Van de bon gaan we een sandwich eten bij "#Zo.", op de 1e verdieping. Er moet nog dik geld bij, haha, niet anders verwacht. De douane beambte wil weten waarom we eigenlijk naar Georgië gaan. Tja, het precieze antwoord daarop kunnen we niet een twee drie formuleren. We gaan het gewoon beleven. En eindelijk vertrekt dan om 21.55 uur onze vlucht van EIN (Eindhoven) naar KUT (Kutaisi). Niet echt 'n flitsende start, maar vanaf nu kan het alleen maar beter gaan worden.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Dat is dan een Kwalitatief Uiterst Terleurstellende start! K#U#T Goede reis en veel plezier samen! 🛫🍀🤗

Lilian 2019-09-21 20:58:52

Vervelende start Wel recht op EU 261 compensatie. Goede reis.

Didier 2019-09-21 22:15:40

Hopelijk na deze vervelende start toch een hele fijne vakantie geniet ervan 😙

Ilse 2019-09-22 09:44:11

Goeie reis en een hele fijne vakantie!!

Mieke 2019-09-22 12:05:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.