Dag 19 stranddag

Costa Rica, Cahuita

Vandaag begint de dag goed, zodra we de poort uitlopen zien we een luiaard boven ons hoofd onder een kabel hangen. Hij is op weg naar een bananenboom vlak voor het terrein van onze lodge. We kunnen hem zo goed zien jammer dat we het moeten doen met onze mobieltjes. De foto's zijn daarom niet echt goed gelukt.

We merken dat we sinds we in Cahuita zijn sowieso bijna geen foto's maken. De kwaliteit van de camera op mijn mobiel en die van Danny is niet echt goed te noemen en we weten van onszelf dat we de laatste dagen van onze vakanties meestal minder naar de camera grijpen. Het reisverslag zal de laatste dagen dus karig zijn. Maar van een paar dagen aan het strand valt ook niet zoveel te vertellen.

Hoogtepunt was de luiaard en het lekkere broodje bij Facefood, dat we weer halen voor we naar het strand gaan.
We rijden met een gevulde koeltas naar hetzelfde strand als gisteren en installeren ons in de schaduw van de bomen voor restaurant Arrecife op het zand. We gaan weer het water in, Danny houdt het langer vol dan ik. Hij moet mij steeds boven trekken, dus ik houd het voor gezien na een paar keer door de centrifuge gehaald te zijn. Ik ga op het strand liggen een boekje lezen en maak van een afstandje wat foto's van Danny die zich opperbest vermaakt in de golven. Het is de eerste vakantie dat hij vaker in het water ligt dan ik.

Tegen het einde van de middag rijden we weer terug naar ons huisje en eten nu bij Coco's Bar, niet zo goed als Ricky's helaas. Maar na het eten verhuizen we naar de overkant en drinken bij Ricky's nog een rumcola en mojitto.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.