Regen, regen en klein beetje zonneschijn

Frankrijk, Châteauneuf

Laat ik eerst nog even beginnen met gisteravond. Ik zei al: er zit een restaurant bij dus eten zit ook goed. Dat was zeker het geval, de forel smaakte heerlijk. En tijdens eten begon ook de regen en die hield niet meer op tot 6 uur in de morgen. Hele nacht ging het behoorlijk tekeer, ook weer met onweer. Maar in tent bleef alles droog en heb ik zeker goed geslapen. Om 7 uur opgestaan, tent was wel nat maar wachten op drogen had ook geen zin. Dus alles ingepakt en op terras van restaurant maar paar boterhammen met yoghurt naar binnen gewerkt. Veel regen voorspeld en dat klopte ook wel, dus meteen regenkleding maar aan. Was ook wel nodig want vooral in ochtend regende het behoorlijk. Opnieuw ging het in begin behoorlijk omhoog en dat was goed om warm te blijven, door al het zweten werd ik toch weer nat🤣.
Op zo'n regendag ziet alles er beetje somber uit, normaal zou ik prachtig uitzicht hebben over het meer van Bourget, nu alleen maar mist of damp. Toch nog wel enkele foto s gemaakt. Rond de middag werd het wat droger en zelfs paar keer glimp van de zon. In Myans bij boulangerie gestopt voor stuk warme pizza en paar croissants. Smaakte prima en kon ik weer verder. Omdat het weer meer regende maar gezocht naar een hotel of B&B maar ook dat was nog niet zo makkelijk allemaal kleine plaatsjes waar niks te vinden is. Zit nu in hotel in Châteauneuf, vannacht dus droge kamer en kan ook alles weer beetje opdrogen. Helaas is het restaurant gesloten dus wordt het maar paar boterhammen. Morgenvroeg wel ontbijt!
Morgen is het 14e juli, nationale feestdag in Frankrijk. Maar of dat nog zoveel gevierd wordt??? Weerbericht ziet er nog steeds niet goed uit helaas.
Vandaag rond de 60 km gefietst, dacht dat het meer was maar schijnbaar door alle regen en klimmen toch iets langer over gedaan.
O ja ook nog bedankt voor alle reacties op mijn verslagen! Toch mooi dat jullie belangstelling hebben.

Tot later.......

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wat raar dat je in het hotel geen warm eten kunt krijgen. Is er verder ook geen restaurantje te vinden? Na zo'n dag fietsen heb je wel zin in wat warms. Groetjes en hopen dat het morgen weer beter is.

Ria 2021-07-13 19:55:16

Weer mooie verhalen Willy. Succes morgen 💪......groetjes

Wilma 2021-07-13 20:03:16

Mooi verhaal , na regen komt zonneschijn maar wanneer is een ?

Jan Oosterlaar 2021-07-13 20:31:00

Na regen komt zonneschijn! Succes weer Willy.

Sanne 2021-07-13 20:35:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.