Rustdag in Eschenlohe (dag 11)

Duitsland, Eschenlohe

Iets later dan normaal wakker, is tenslotte toch een rustdag. Het fraaie uitzicht van gisteren is geheel verdwenen, geen sneeu te zien, geen toppen van die bergen: alles in nevelen gehuld en het regent ook behoorlijk. Wat dat betreft goed aan gedaan een rustdag te plannen. Maar wat ga je dan doen? Eerst maar eens wat dingen uitwassen, de tassen keer opnieuw inpakken en paar boodschappen halen. Rond de middag wordt de regen wat minder en besluit ik de benen niet hele dag rust te gunnen. Ga rondje hardlopen, langs de Loisach want dat is waarschijnlijk vrij vlak. Om er rondje van te maken(je moet nooit zelfde weg terug nemen zegt mijn zwager altijd) verwacht ik een keer een bruggetje over dat water. Die komt ook wel in Oberau, ongeveer 6 km verderop, daar via fietspad op andere oever terug naar de Bauernhof. Verder vandaag niet veel gedaan wat lezen en etappe van morgen bepaald, het weer schijnt dan weer goed te worden tot maandag in elk geval. Overnachting alvast geregeld in Rietz en dan zit ik al in Oostenrijk.
Vandaag dus geen km op de fiets en weinig foto's, alleen aantal koeien die schrokken toen ik naar buiten kwam om wat te gaan eten. Tot morgen maar weer, neem aan dat ze in Oostenrijk ook Wifi kennen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Willy Fantastisch dat je dit onderneemt, mijn complimenten. Ik vind het leuk om je verhaal en tocht te volgen ! Heb je je laptop mee? Dan kun je eventueel nog wat ordertjes doorgeven. Arcelor is vandaag in de plus. Mocht je meer metaal (lees fietsen) nodig hebben dan zal de koers doorstijgen en kun je wat duurdere hotels accepteren. ;-) Veel success in de Alpen.

Leon 2016-05-20 11:45:07

Mooie verhalen om te lezen Willy en die foto's zijn ook prachtig. Je hebt er al weer 2 weken opzitten, wat vliegt de tijd. Je moet niet te snel gaan, want straks ben je eerder over voordat jou familie er is. Nog heel veel succes en geniet ervan.

Marcel en Cisca 2016-05-20 18:11:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.