Van Lichtenfels naar Meiningen

Duitsland, Meiningen

Eigenlijk zou ik zelfde verhaal van gisteren kunnen vertellen, weinig bijzonders gebeurd. Goed geslapen en toen ik tent opende scheen de zon al weer volop. Helaas stond mijn tent net in schaduw van boom waardoor die niet helemaal droog was. Even iets verzet en dan droogt ie ook snel. Verder gewone ochtend riedeltje. Wassen, tassen inpakken, tent afbreken en dan nog even ontbijt. Er was wel een bakker maar daar stond lange rij wachtenden voor. Ik had nog broodje en fles yochert en rest kwam wel in eerste winkel.rond half negen op de fiets. Omgeving zelfde, het heuvelde lekker verder alleen de eerste was meteen pittig. Zweet was binnen 10 minuten los. Coburg was eerste grotere plaats waar ik doorkwam en daar was het tijd voor bak koffie met croissantje. Daarna verder, niet meer langs de Main maar volg nu de Wertalroute. Wat mij betreft is deze route naar Praag beetje eentonig, zelfde landschap en je ziet weinig spannende of bijzondere dingen. Alleen de vroegere grens Oost en West Duitsland gepasseerd. Stond bord en wat uitleg aan de kant. Zag paar akkers met bijzonder gewas, zie foto. Wie het weet mag het zeggen.
Zit nu in Meiningen weer op een camping, Freizeitzentrum Rohrer Stirn, is schijnbaar van de Gemeente. Ziet er prima en schoon uit. Lag wel beetje hoger dus laatste meters was weer klimmen. Totaal net geen 100 km.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

je vraag bloemen zijn het geen lupinen. maar je bent al weer lekker bruin. nog even en je bent weer thuis. groetjes van ons.

Diny 2019-06-14 19:46:33

Zo je ziet er wel vermoeid uit hoor. Of was dit direct na de pittige klim? Wanneer verwacht je weer thuis te zijn volgend weekend? Succes nog even en wel genieten hè.

Peter 2019-06-14 19:53:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.