Aspergetocht Raalte als training

Nederland, Heeten

Afgelopen zondag werd in Raalte de Aspergetocht georganiseerd, route over ruim 105 km. Mooi weer en dus een prima dag om de beenspieren weer in beweging te zetten. Ik had de afgelopen weken toch al wel de nodige kilometers gemaakt, om zodoende beetje getraind aan mijn expeditie te beginnen.
Nu nog paar laatste zaken regelen, spullen bij elkaar zoeken en kijken of het allemaal past in de tassen aan de fiets. Zal deze keer iets meer mee moeten, dus waarschijnlijk moet ik nog wel keuzes maken in wat wel en niet meegaat.
Wat weer betreft zijn de vooruitzichten nu aardig goed, zelfs in Noorwegen is het vrij droog. Wat mij betreft houden we dat zo!
Alle volgers van mijn vorige reis krijgen als goed is weer mijn berichten binnen, wil je ze niet meer, geen probleem. je kan je gewoon afmelden. En voor de anderen: tot binnenkort!

Bijgaand plaatje van de route: ik start in buurt van Billund ( legoland Dnemarken) want dat eerste stuk heb ik al keer gefietst. Vervolgens naar Hirtals en daar maak ik de oversteek naar Kristiansand in Noorwegen. Daarna verder langs de kust naar het Noorden.

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Ha Willy, Geweldig weer om naar de Noordkaap te fietsen en ook terug? Wanneer ga je op pad? Wij gaan proefdraaien van Florence naar Rome op de fiets šŸ˜‰ Weet je dat je Benno Calvelage (onze oude jonge collega) passeert die woont halverwege voorbij de Poolcirkel. Groeten Fritzel

Frits 2018-05-08 20:56:52

Opnieuw een mooie uitdaging Willy. Veel succes met je expeditie.

Andre Kruiper 2018-05-08 21:17:09

Succes met deze bijzondere route, we zijn 5 x in Noorwegen geweest en is ons favoriete vakantie land. Groet Jos.

Jos Wijnberg 2018-05-08 21:37:03

Willy heel veel plezier. En een fijne reis.succes. we gaan je volgen!

Willemien 2018-05-08 22:47:23

Heel veel succes Willy. Geniet van deze reis en we gaan je weer volgen. Groetjes Harry en Wilma

Wilma Heerink 2018-05-09 08:19:04

Hoi Fritzel en ook alle anderen, leuk dat je me weer volgt! 17 mei vertrek ik en terugreis is nog beetje onzeker. Zal voor deel met bus, trein via Finland gaan en vanaf Helsinki met boot richting Hamburg. Laatste stuk zie ik dan nog wel of ik ga fietsen of nog deel met trein. Leuk dat jij in Italiƫ begint. Ga je via Siena of Assisi? Veel succes in elk geval. En Jos: als ik terug ben spreken we af gaan we napraten onder genot van....

Willy 2018-05-09 10:01:45

heel veel succes en geniet van het mooie Noorwegen

odile 2018-05-09 12:04:53

Willy veel succes met deze nieuwe uitdaging

Jan Oosterlaar 2018-05-09 17:40:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.