Over de Po-vlakte naar Montagnana (dag 20)

Italië, Montagnana

Gisteren dus voor het eerst geen wifi verbinding en om alles via mobiel te doen werd me teveel. Zoals gezegd een saaie etappe. Na de Alpen doet het landschap meteen anders aan, meer Nederlands. Je ziet ook veel akkerbouw, granen, mais bieten en aardappels. Af en toe een kippen of varkensboer want dat ruik je. Meteen was het al behoorlijk warm en dat werd in de middag alleen maar meer. Denk dat het boven de dertig graden is geweest. Thermometers gaven nogal verschillend aan. In Verona meteen maar boodschappen gedaan want voorraad was beetje op en een Lidl kom je overal tegen. Bidon met water was ook vrij snel leeg en dit keer weinig waterkraantjes. In een volgend plaatsje maar paar flesjes ingeslagen. Verder weinig te beleven. Rond 15 uur kwam ik in Montagnana aan en daar maar biertje genomen en weg gevraagd naar B&B. Het is een leuk plaatsje waarvan centrum nog geheel omgeven is door een stadsmuur. Via 2 poorten komt men binnen. Ook weer mooie kerk met enorme schilderijen. Vanavond de Prociutto ham geproefd waar Montagnana beroemd om schijnt te zijn. Smaakt ook best goed.
Totaal vandaag 81 km en teller staat nu op 1737. Ook 2 andere Nederlanders iit Urecht slapen hier vannacht. Even leuk ervaringen uitgewisseld. Ze doen er iets sneller over, vandaag hun 15e dag.
Op zondag verder naar Ferrara.Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.