Navigeren via de kaart

Frankrijk, Terrats

Inderdaad, vandaag problemen met de route op mijn GPS. in Durban Corbieres gaf ie aan eindpunt. Gebeurt vaker omdat de route uit verschillende stukken delen bestaat en ik ook een hoofdroute had. Echter die hoofdroute gaf gisteren opeens al eindpunt aan. Zoeken naar vervolg stuk maar kon ik niet vinden, misschien toch iets vergeten op GPS te zetten. Dus verder via kaart, geeft wel meer stops maar over algemeen wel te doen dit keer omdat route veel via D-wegen ging. Gisteravond prima en lekker gegeten,buiten op terras. Stond wel veel wind maar vlees waaide nog net niet weg. Verder geen buien gehad en vanmorgen ook weer zonnig. Route ging via heel ander landschap, weer heuvels en rotspartijen en ondanks dat je dan moet klimmen, is dat toch meer genieten. Het levert ook weer prachtige vergezichten op en ook al de toppen van de Pyreneeën waar zo te zien nog steeds wat sneeuw ligt. Vreemd met deze temperaturen, maar boven zal het wel kouder zijn. In de middag daalden we weer af en zag je weer hele vlakke omgeving. Daar waren boeren druk met oogsten van fruit, abrikozen en perzikken. Kon het niet laten om te proeven en zo'n perzik smaakt best lekker zo van de boom. Zit hier weer in een oude boerderij waar dit keer wel wifi is.
Morgen nog 1 keer weer omhoog naar ruim 700 meter en dan Spanje in. Heb zojuist eerste onderdak voor morgenavond kunnen regelen, ondanks dat ik geen Spaans versta. Beetje van alles door elkaar dan komt het meestal wel goed.
Aantal km vandaag 87 en voor de liefhebber: 825 hoogtemeters en 769 omlaag.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

por favor, muéstrame el camino a Barcelona, mocht je ooit de weg nog eens moeten vragen in Spanje ;-) Veel plezier het laatste stuk in Spanje.

Edwin 2017-06-16 19:25:46

Leuk weer om te lezen Willy! Succes in Spanje!

Sanne 2017-06-16 21:02:39

Willy, ik wens je ook een voorspoedige reis door het Spaanse land. Veel plezier nog!

Paul Kruiper 2017-06-16 22:05:43

Toch handig als je de kaart bij je hebt. Nog veel fietsplezier.

Marcel en Cisca 2017-06-17 09:52:52

Mooie verhalen . Wij zien ook besneeuwde bergen maar dan in Noorwegen. De temperatuur scheelt ongeveer 20 graden . Dus Wiliy volgend jaar misschien naar het noorden!?? . Veel succes nog.

Jan en ria 2017-06-17 20:58:17

Willy veel reis plezier in Spanje

Jan Oosterlaar 2017-06-17 21:18:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.