Langs Naab en Waldnaab

Duitsland, Eschenbach i.d.OPf.

Vannacht beter geslapen dan gisteren, dat valt in elk geval mee. Wel weer op tijd op. Tent is weer niet opgedroogd dus maar weer nat ingepakt. Daarna paar broodjes en flesje drinkyochert naar binnen gewerkt en fiets weer bepakt. Zon was er al weer en het werd weer aardig drukkend warm. Muggebulten jeuken nog steeds dus in eerste dorp maar apotheek opgezocht en daar middeltje gekocht. Moest werken volgens mevrouw en doet het ook. Tocht gaat weer langs de Naab maar is minder mooi dan gisteren. Veel langs snelweg of spoorlijn, minder langs rivier zelf. Kom je voor gesloten overweg in bos, geen rode lichten die knipperen. Wachten totdat ik links een bordje zag. Moest je hendel indrukken en dan gingen bomen open. Moet je ook maar weten. Bij Luhe heb ik de Wald-Naab route opgepakt die meer richting Bayreuth gaat. Mooier, veel door bos en weidevelden, soms zag je tijden niemand. Wel beetje tegenwind maar dat koelde beetje af. Eind vd middag maar weer camping opgezocht via de app Archies die overal campings weergeeft. Gevonden in Eschenbach in de Oberpfalz. Aan leuk meer, maar camping gebouw zelf zou wel opknapt beurt kunnen gebruiken. Douchen moet je muntje hebben en dan sta je achter een visjesgordijnšŸ˜‚. Zie je hier vaker.
Bij aankomst meteen al weer gerommel in de lucht en wat regen, zo blijft het ook nog tijdje doorgaan, dan zon dan weer wat regen.
Vandaag weer iets meer dan 100 km.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Alweer 100 km op een dag, je gaat hard wil je deze week nog over zijn in Heeten kermis vieren??

Betsie 2019-06-12 19:40:01

mooie omgeving, mooi fietsen

odile 2019-06-12 19:42:43

Glaasje bier had je wel verdiend , hoeveel km. heb je nu al gefietst totaal ?

Jan Oosterlaar 2019-06-12 19:59:30

Nee, ik hoef niet met de kermis over te zijn. Zal wel iets later worden. Totaal nu denk ik 2450 km gedaan. Weet niet precies omdat km teller weigerde. Nog een 750 te gaan denk ik.

willy.op.de.fiets 2019-06-12 20:37:20

Die muggen. In een tentje zijn ze ook moeilijk te slaanšŸ˜œ een visgordijntje zal vast leuk zijn. Geniet maar van het goede Duitse eten en drinken en de prachtige natuur. Succes..

Willemien 2019-06-12 22:20:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.