Van Aalborg naar Kristiandsand Noorwegen

Noorwegen, Kristiansand

Het eerste doel is gehaald: voet aan wal gezet in Noorwegen. Afgelopen nacht in tent is best goed gegaan. Wel paar keer wakker, maar best uitgerust opgestaan. Iets meer tijd nodig om alles in te pakken, maar zat toch voor 9 uur op de fiets. Ideaal weer om te fietsen volop zon en klein beetje wind tegen. Eerste deel was vlak en saai, laatste ging meer door de duinen en iets afwisselender. Ruim op tijd in Hirthals aangekomen en de ferry opgezocht voor de overtocht. Helaas was die beetje afgelegen en was daar niets te krijgen dan beetje water. Later aan boord was dat beter geregeld en daar ook wat gegeten. Ongeveer kwart voor 9 van boot af en toen op zoek naar vrienden op de fiets. Google maps was behulpzaam en klein half uur verder was ik er. In dat stukje Noorwegen al wel leren kennen, want mw Goosswn woont hier bijna op hoogste puntšŸ˜… was even zweten maar werd hartelijk ontvangen en de douche maakte alles goed.
Samen even wat ervaring uitgewisseld, vandaar dat verslag ook wat laat is. Totaal een 95 lm gefietst vandaag. Tot later....

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

mooie foto's en nogmaals veel succes

odile 2018-05-21 07:56:18

Heel veel succes Willy

Mariska v.d. overkant 2018-05-21 23:33:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.