Van Fitting naar Skelhoye

Denemarken, Skelhøje

Vandaag begon het echte werk: fietsen! De route liep door Fitting dus kon daar zo aan beginnen. Om 9.20 Gerard en Ria uitgezwaaid en daar gingen we. Met zon en beetje tegenwind was het goed te doen. Wel behoorlijk heuvelachtig en soms zaten er ook stukken grindweg in. Ook al een andere Nederlander gwsproken die ruim week onderweg was. Hij maakt rondje en gaat via zweden weer terug. Dit keer had ik nog geen overnachting geregeld en was van plan camping op te zoeken die in boekje stond. Maar eens gevraagd bij café tje die ik tegenkwam maaar kenden ze geen camping. Wel kon ik daar in Kulturhus een kamer krijgen met douche, dus dat was aantrekkelijk en dus maar gedaan. Slaap ik in elk geval in echt bed 😊. Morgen verder naar Aalborg.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Ha Willy, een kampeer/fietsreis? Mooie Santos en gesponsord naar de Noordkaap! Goede reis verder (Wij gaan via Siena en Assisi, ik heet tenslotte Franciscus 😄)

Frits 2018-05-18 21:24:14

Een goed begin Willy. Mooie reis gewenst en succes.

Erik & Carla 2018-05-18 22:19:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.