De voorlaatste etappe naar Sutri (dag 29)

Italië, Lazio

Inderdaad morgen komt er een eind aan deze Giro Italia. De tijd is voorbij gevlogen. Vandaag daar wel beetje over nagedacht hoe alles verlopen is, echter was ook meer met gedachten bij trieste nieuws uit eigen dorp wat ik gisteravond hoorde. Morgen volgt wel een samenvatting, eerst nog kort vandaag.
Geen al te lange of zware etappe, enkele korre venijnige klimmetjes. Verder meer Nederlands landschap en prima weer. Eigenlijk maar 3 dorpjes gezien die wel weer mooi zijn om te bekijken. In middag was het meer de streek van de Nutella, allemaal hazelnoot bomen die hier schijnbaar goed willen groeien.
Afstand was weer 60 km en morgen dus de laatste 75. Zullen we zien of we de familie kunnen vinden op dat grote plein.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Het is meer de vraag of we jou nog herkennen! Tot morgen

Wilfried 2016-06-06 19:38:30

Je kunt een naam bord meenemen Wilfried en dat omhoog houden.

Betsie 2016-06-06 20:11:00

Hé Willy missie bijna volbracht. Morgen een fijne dag geniet nog maar effe goed. En het zal best bijzonder zijn om je familie weer te zien een hele fijne dag..

Willemien 2016-06-06 22:56:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.