Van Haugesund naar Leirvik

Noorwegen, Leirvik

Het blijft misschien beetje eentonig, maar alweer wakker met zon op de tent. Wel goed geslapen alhoewel het gisteravond beetje luidruchtig was door feestje van de eigenaren. Noren kunnen ook echt wel feestvieren. Vanmorgen was alles nog rustig op paar gasten na die hond moesten uitlaten. Om 8 uur weer op de fiets en eerste eindpunt was Buavàg waar ik boot moest nemen. Uurtje wachten bij een lege aanlegsteiger. Overtocht duurde zo'n 20 minuten. Daarna weer verder over dit eiland Bromlo. Vrij goed begaanbare wegen en weinig verkeer. Noren zijn wel oplettend en halen niet zo maar in als ze boel niet kunnen overzien. Het zijn ook echte bruggenbouwers want vanmiddag kreeg ik er 3 achter elkaar, eerste was maar 280 m. 2e 978 en derde zelfs ruim 1 km. Hier fiets je met enige windkracht ook niet zomaar over heen. Gelukkig stond er nu weinig wind. In Leirvik maar weer camping opgezocht want was tenslotte zaterdag. Op tijd stoppen want ik heb eigenlijk nog een feestje. Beetje te ver weg maar Femke en Roy, bij deze gefeliciteerd en veel plezier vanavond. Ik drink er hier wel 1 of 2🍻🍷.
Vandaag 75 km en morgen naar Bergen. Wordt gevaarlijk want dat is de stad met de meeste dagen regen per jaar. Of zou ik geluk hebben?????

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Schitterende foto's. Gaat lekker zo te lezen. Herkennen wij je nog terug als je weer thuis komt door al die zo'n.

Marcel en Cisca 2018-05-27 12:42:52

Het is je in elk geval gegund dat je geluk hebt met het weer. Wat ons betreft hou je dit weer tot de Noordkaap. Heb je onderweg al mensen getroffen die hetzelfde einddoel hebben dan jou? Succes weer vanaf morgen op de nieuwe route. We blijven je volgen.

Erik & Carla 2018-05-27 22:04:10

Bedankt Willy! Wat fantastisch dat je eraan gedacht hebt! Wij hebben een topfeest gehad. Geniet ervan daar! We blijven je volgen!

Femke 2018-05-29 09:45:49

Ziet er goed uit Willy. Leuk om te lezen en de foto's te bekijken. Hoe bevalt de Santos? Veel plezier en geniet van je reis. Met sportieve groet, Stephan en Team BongersBikes Apeldoorn

Stephan (BongersBikes) 2018-05-29 11:14:01
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.