Menú del día (3)

Spanje, Fuengirola

Na het bijzonder succesvolle menú del día bij de Thai in Denia in september (https://www.pindat.com/pindata/user/nico-plat/2022-09-21), proberen we het deze keer weer bij een Thai in Fuengirola. We liepen er een aantal keren langs, telkens was het druk. En er was nooit plek voor ons, nee ze zaten vol, echt alle tafeltjes waren gereserveerd, misschien konden we een paar uur later terugkomen? Daar hadden we natuurlijk geen trek in. Maar de aantrekkingskracht van het restaurant werd er wel door vergroot. Waarom was deze Thai zo populair? Het moest er wel goed zijn. We zetten ons over onze trots heen en belden om te reserveren.

Het menú del día bij Dao’s Thai Restaurant (http://daosrestaurant.com/ ) kost slechts €10,50, weliswaar mét drankje, maar zonder postre (toetje). We kozen verschillende gerechten. Een goede test bij een Thai zijn altijd de viskoekjes (Thod man pla). Zijn ze vers? Niet te zout? Knapperig? Hebben ze een prettige structuur? Zijn ze mooi gebakken? Enfin, als je regelmatig Thais eet dan weet je dit alles wel. Maar helaas doorstond Dao’s deze test niet: viskoekjes wel vers, maar slap en ook te klein. Jammer. Het andere voorgerechtje, de kipsaté, was wel goed maar niet zo goed als bij de Thai in Denia. Pindasaus was goed. Hoofdgerechten OK’ish, niet heel bijzonder. Porties ook eigenlijk niet groot genoeg. Maar ja, wat klaag je nu eigenlijk voor €10,50, toch? Het niet inbegrepen toetje (Mango met sticky rijst) was wel weer heerlijk, dat dan weer wel.

Als we weer een keer langs lopen en we kunnen wél direct aan tafel zonder te hoeven reserveren, dan zullen we dat wel doen. Ook wel benieuwd naar de Phad Thai hier.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Het ziet er wel lekker uit.

Els 2022-11-09 19:51:02

Jammer want het kan zo lekker zijn. Komt wel goed met jullie

Ank 2022-11-09 21:07:00
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.