De necropolis van Areara

Spanje, San Bartolomé de Tirajana

In de bergen verstopt ligt de necropolis van Arteara (http://www.grancanaria.com/turismo/en/culture/archaeological-sites/arteara-necropolis/ ), ligt de grootste originele begraafplaats van het eiland. De graven zijn soms nauwelijks te herkennen in de enorme steenvlakte maar als we de kaart zien blijken er enorm veel tombes te zijn. De tocht ernaartoe is mooi. Het is de laatste wandeling die enigszins in de buurt van ons hotel ligt die we kunnen doen, althans volgens ons wandelgidsje.
In de middag daarom gerelaxt in het hotel:ook fijn! De Tai Chi-les volg ik op een afstand.

De dag erna gaan we naar Las Palmas, tweede poging een markt te bezoeken. Weer mislukt, de markt was gewoon niet waar deze behoorde te zijn. Foutieve en/of verouderde informatie dus waarschijnlijk. In plaats daarvan een bezoek gebracht aan het Canarisch museum (https://www.hallocanarischeeilanden.com/musea-en-interessante-bezoeken/gran-canaria/museo-canario/ ), ook wel het "mummiemuseum" genoemd. Best de moeite van een bezoek waard, vind ik. Al met al een rustig maar aangenaam dagje. Morgen weer op huis aan!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wow wat mooi zeg S chittetend

MArianne 2018-12-30 19:28:56

Mooie reis weer! Fantastische foto's. Fijne nieuwjaars wisseling toegewenst, ook namens Vincent en Natalie. Groeten uit druilerig Den Haag!

Marcel 2018-12-30 19:41:39

Werkelijk prachtig.x

els overbeeke 2018-12-30 20:43:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.