Schiphol

Nederland, Amsterdam

Morgenochtend gaan we naar Lanzarote. Omdat de vlucht zo vroeg vertrekt brengen we de nacht door op Schiphol in het Sheraton. Daar hadden we in het verleden goede ervaringen mee, dus zo begint de reis behoorlijk relaxed. Met uitzicht op de verkeerstoren van Schiphol en een hapje in het restaurant. Ik wil al heel lang naar Lanzarote. Waarom weet ik eigenlijk niet. Was het het boek van Michel Houellebecq met de gelijknamige titel dat het verlangen in me los maakte? Ergens toch de angst dat het gewoon een enorm ordinair toeristenoord blijkt te zijn. Of blijkt toch dat magische beeld van de lavabergen en -vlaktes het dichtst bij de waarheid te komen. Komende week zal ik het weten.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Veel plezier op het Terschelling van Spanje. Timanfaya is het bezoek meer dan waard, het vulkanisch landschap is uniek. Ben benieuwd hoe het vergelijkt met jullie Hawaï experience van een paar jaar terug. Groeten M+N+V

Marcel Verhoef 2018-10-28 08:33:25

Timamfaya stata zeker op het programma!

nico-plat 2018-10-29 18:56:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.