Parque la Presa

Spanje, Fuengirola

Het leven hier wordt steeds rustiger en relaxter. Het weer blijft mooi, hoewel langzamerhand iets koeler, en er zijn dagen dat ik twijfel of ik nog de zee in zal gaan. Tot nu toe doe ik dat nog steeds en het is ook nog steeds aangenaam. We trekken er niet meer elke dag op uit en vallen terug op de dingen die we thuis ook graag doen. Vandaag is wel een uitzondering in de zin dat we een geselecteerde wandeling maken (met GPS), maar die is niet al te lang (zo’n 8 kilometer) en de route loopt zowat langs onze voordeur. Eerst langs het strand maar dan door de buitenwijken de bergen in. Die buitenwijken hebben wel wat: stil, mooie huizen, maar wel heuvelopwaarts.

Als we eenmaal de snelweg gepasseerd zijn (tsja) dan komen we in een verlaten heuvelachtig gebied. Blijkt dat we op een soort van frisbee-course zijn beland: mensen gooien vanaf een heuvel met frisbees richting een korf. Het lijkt een beetje op een golfbaan, met diverse banen en bordjes die de par aangeven. Blijkt bij googelen na terugkomt een georganiseerde activiteit te zijn (https://www.discgolfpark.com/course/mijas-discgolfpark/ ). Best leuk om te doen, wellicht, als je eens in de buurt bent!

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Geniet maar lekker daar van de zon en alle fijne dingen,hier is het nat en koud.

Els 2022-11-23 20:06:13

Heel ander landschap weer, minder aantrekkelijk misschien maar wel nog steeds lekker warm (zei hij jaloers :) )

Leo 2022-11-24 07:32:58

@Leo ja voor de mooiere landschappen moet je meestal net even wat verder van de kustlijn afzitten (dus eerst de auto in). Het weer blijft inderdaad heel fijn: gisteren gewoon nog in de zee wezen zwemmen!

nico-plat 2022-11-24 09:24:29

Nog steeds jaloers op het weer en de leuke en mooie dingen die jullie meemaken. Zelf al met zo’n ding gegooid?

Ank 2022-11-24 10:52:07

@Els: genieten doen we zeker! @Ank: nee hoor, en gaan we niet doen ook. Geen enkele behoefte aan.

nico-plat 2022-11-24 12:29:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.