Pietralunga - Gubbio

Italië, Pietralunga

Om 7:30 uur zitten we aan het ontbijt en de Amerikaanse dames zijn er ook. Om 8:30 uur gaan we op pad. Het is gelukkig droog, en ineens opvallend druk op de route. Nou ja: relatief dan. En alleen vrouwen, valt me op. Eerst een groep van vier en dan vervolgens twee Duitse vrouwen die we gisteren ook al bij het ontbijt zagen. Het is flink stijgen direct. Daarna komen we vijf van de acht Amerikaanse vrouwen tegen (zijn ze er drie kwijt?). Ze zijn daar door hun reisorganisatie afgezet en lopen alleen een deel van de route: het mooiste stuk :-) Klopt ook want enige tijd later komen we hun chauffeur weer tegen die ze staat op te wachten. Weer: of we ze al gepasseerd zijn; hij moet erbij lachten. "Ja hoor", antwoorden wij. "Gaat nog wel een uurtje duren voor je hier weg kunt". Heerlijk zo'n luxe wandelvakantie.

In straf tempo lopen we door, er zitten flinke heuvels bij maar we merken dat onze conditie inmiddels best goed is. Nergens pijn, geen blaren of wat voor moeilijkheden dan ook. Gelukkig blijft het droog. Het is mooi. Na een dikke vijf uur (zo'n 25 kilometer gelopen) bereiken we Gubbio en dan merken we pas echt hoe moe we eigenlijk zijn. Lunch, daarna lekker douchen in het hotel en even een uurtje slapen. Gubbio is een prachtige middeleeuwse plaats overigens, alleen zien we ook deze keer weinig van de bezienswaardigheden. Avondeten houden we simpel, maar de tagliatelle met paddenstoelen is werkelijk perfect....

Vidlets van vandaag:
https://youtu.be/TKwg1nfjFTI
https://youtu.be/D4LWeEKphAk
https://youtu.be/7DkRR2G44CE
https://youtu.be/6O43fsRYVI4Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

ziet er allemaal goed uit.!!

els overbeeke 2018-04-12 10:25:11

Verzoek: Nico, kan je iets langzamer filmen, nu flitst het voorbij, voordat ik het goed gezien heb is het al voorbij. Liefs, Anne.

Anne 2018-04-12 16:35:44

Ik zal er op letten!

nico-plat 2018-04-12 18:24:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.