De promenade bij het strand van Telde

Spanje, Telde

De oostkust van Gran Canaria is niet het mooiste deel van het eiland. Er zijn hier ook best veel industriële/commerciële gebouwen te vinden, waaronder de plaatselijke Ikea. Ook de stranden hier zijn niet altijd de meest aantrekkelijke. Maar de zee is goed voor surfen. Het bestuur van het plaatsje Telde heeft de aantrekkingskracht van de stranden proberen te vergroten door de aanleg van een vier kilometer lange promenade, en die maakt het wandelen daar erg aangenaam. We beginnen bij Playa Las Salinetas en eindigen bij Playa La Garita. Daar nemen we een taxi terug naar het beginpunt, waar onze auto staat.

De zon is ook weer terug – gelukkig – na twee dagen van afwezigheid en zelfs wat regen. Ik breng een groot deel van de namiddag lezend op ons balkon door.

Eten doen we voor de tweede achtereenvolgende dag in restaurant Bentayga (https://www.minube.com/rincon/restaurante-bentayga-a603121 ), wat zich direct tegenover het hotel bevindt, waar het eten goed en niet duur is, het personeel bijzonder vriendelijk is, en het niet druk maar altijd wel druk genoeg is.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Lekker genieten daar.

els 2022-01-19 10:54:38

Heerlijk genieten, ook lekker zonnen Nico. Fijne dagen nog.

Marianne kuis 2022-01-20 18:38:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.