Teno Alto

Spanje, Teno Alto

Vannacht heerlijk lang, en goed, geslapen. Haasten voor het ontbijt hoeft hier niet, want dat kan gewoon tot 11 uur. Dus we genieten wederom op het gemak van het á la carte ontbijt, en rond 11:30 uur vertrekken we naar het beginpunt van de wandeling van vandaag, op een half uurtje rijden van het hotel. Startpunt ligt op ongeveer 800 meter hoogte, totaal hoogteverschil vervolgens een ruime 550 meter. Dat is vergelijkbaar met gisteren. Maar de wandeling is lang, zo’n drieënhalf uur, en het valt allemaal best zwaar. Toch is het allemaal de moeite waard want mijn hemel: wat is het hier mooi! Prachtige vergezichten, verfrissende passsages door laurierbossen, het kan allemaal niet op. Maar het kost best wat inspanning en we zijn blij als we weer terug bij de auto zijn.

Eenmaal terug in het hotel: in bad en douchen, en daarna relaxen we wat in de Level Lounge. Daar wordt op een gegeven moment het geanimeerde gesprek van een aantal golfliehebbende gasten te dominant, waarna eerst Michel en daarna ik zich terugtrekt. Nog even snel een middagdutje, daarna een hapje in het restaurant.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wat een mooie foto's weer.We genieten weer mee.!

els overbeeke 2019-12-21 09:39:14

Veel plezier daar en geniet ervan! Fijne dagen M+N+V

Marcel, Natalie en Vincent 2019-12-21 13:44:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.