Pico Redondo

Spanje, Canarias

Op deze eerste wandeldag doen we een wandeling "om erin te komen". Ik heb de laatste weken last gehad van een verkoudheid, en dacht dat het een flinke invloed zou hebben gehad op mijn conditie. Maar dat valt mee. De wandeling is weliswaar niet heel lang (2,5 uur volgens de gids, maar we doen het in 1,75 uur) maar er zijn behoorlijk wat hoogteverschillen. Waarschijnlijk dankzij de goede nacht slaap gaat het allemaal prima.

En het is wonderschoon. Weliswaar kaal (op een verdwaalde cactus na) maar het is werkelijk een fascinerend landschap. Heerlijk weer, wel winderig maar dat is eigenlijk best aangenaam. We genieten ervan, Lanzarote stelt niet teleur vandaag.

Vidlets:
https://youtu.be/GrQXCGmtSOQ
https://youtu.be/Rz82NLSSNJY


Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Prachtige foto,s ook jullie staan er mooi op.x

els overbeeke 2018-10-29 20:42:08

Voldoet het landschap aan de verwachtingen? Ziet er fantastisch uit

Joke 2018-10-29 23:59:52

Leuk filmpje ook; past wel een Ennio Morricone muziekje bij.

Marc Z 2018-10-30 09:02:57

Ooit, ja ooit was ik daar ook eens. Wat een lavaszand joh. Volgens mij is daar ook een fabriek waarin ze uit die agaven, aloë olie halen. Stinkt lekker:) maar is ook goed voor alles, nou ja alles!!!! Fijne tocht verder

Ank 2018-10-30 09:49:34
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.