De duinen van Maspalomas

Spanje, Maspalomas

Rond 9 uur ga ik zwemmen in het zwembad bij het resort. Het is rustig en het water is verrassend aangenaam van temperatuur. Het is echt heerlijk zo de dag te beginnen. We hebben kwark voor ontbijt. We vertrekken richting Maspalomas (https://www.grancanaria.com/turismo/nl/stranden/maspalomas/ ) om daar een wandeling te maken die we al eerder hebben gedaan: over het strand aldaar (zie https://www.pindat.com/pindata/user/nico-plat/2018-12-21). Het is een fijne wandeling, ik geniet van de zon, de wind, de temperatuur, en het aangename gevoel op mijn huid. Dat voelt toch elke keer weer weldadig aan. We wandelen zo’n 15 kilometer. Het is zeker toeristisch hier, maar toch is het relatief rustig. Er zijn wel enorm veel kleinere resorts hier, “compounds” lijken het bijna. Afgesloten, en met hekken omgeven.

Van de mondkapjesplicht die in Spanje op straat geldt is hier weinig te merken. In binnenruimtes doet men het braaf, maar buiten toch sporadisch.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat fijn om de zon weer eens te zien,hier is het grauw en koud.Misschien toch tijd voor een nieuw leven in de zon.

els 2022-01-15 10:39:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.