Rabacal

Portugal, Madeira

Op ons eerste dag op Madeira maken we een prachtige wandeling op niet al te ver rijden van het hotel. Madeira is nogal bergachtig, merken we al snel. De wandeling kenmerkt zich doordat deze een "levada" volgt (erg kenmerkend voor Madeira, zie ook https://nl.wikipedia.org/wiki/Levada_ (watergang)). Erg mooi. We zijn overigens niet de enigen, we komen behoorlijk wat mede-wandelaars op de route tegen. Heel anders dan Italië en La Gomera waar we eerder dit jaar waren. Desalniettemin: zeer de moeite waard.

Terug in het hotel late-lunchen we in het restaurant naast het zwembad, ik zwem er heerlijk. 's Avonds nemen we niet de moeite om het plaatsje in te gaan maar gebruiken we de room service voor het avondeten. Michel eet een "Espada com Banana", zwarte degenvis met banaan. De specialiteit en trots van Madeira.

Ik slaap 10 uur, zal het wel nodig hebben :-)

Vidlets:
https://youtu.be/ycrD8cuz3_8
https://youtu.be/AtfO9Ttbnkw
https://youtu.be/ZMPupkps3Ug

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wat een mooie foto's van bloemen.

Anne 2018-06-19 06:42:46

Mooie route, leuk om zo de Levada te volgen!

Leo 2018-06-19 08:37:33

Echt prachtig.!!

els overbeeke 2018-06-19 09:04:15

Jullie hebben de smaak te pakken! Veel plezier en geniet van al dat moois.

Marian 2018-06-19 09:40:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.