Plaza de España

Spanje, Sevilla

De stadswandeling van vandaag voert ons langs de “grote” bezienswaardigheden van Sevilla: de kathedraal (https://www.catedraldesevilla.es/ ), het Koninklijk Paleis (https://www.alcazarsevilla.org/ ), en het Plaza de España (https://www.visitasevilla.es/historia/la-plaza-de-espana ). De zondag blijkt een ongelukkige dag voor de eerste twee, we zien alleen de buitenkant, maar het Plaza de España en vooral het achtergelegen Maria Luisa park ( https://www.marialuisapark.com/ ) is prachtig, zeer de moeite waard. Het is best wat frisjes qua temperatuur, maar het is zonnig, en al met al een heerlijke atmosfeer. We lopen veel, drinken hier en daar wat, en alles is aangenaam. Ik voel me erg relaxed. De hele dag eten we eigenlijk alleen maar tapa’s, maar die zijn overal goed, nog niet slecht gegeten hier.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Mooie foto's Nico.

Els 2021-11-29 18:56:38

heerlijk verslag weer!

Leo 2021-11-29 22:07:00

Ja ja die tapa’s, bepaald geen straf. Jammer dat jullie niet overal in konden komen. Lekker buiten zijn is toch geweldig

Ank 2021-11-30 07:45:01
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.