Ruta Del Azahar

Spanje, Melegís

Vanuit Motril ligt de Sierra Nevada dichtbij, en daar kun je prachtig wandelen. Dat hebben we wel gedaan maar niet heel erg vaak. Misschien waren we lui, misschien hadden we toch geen zin elke keer een half uur in de auto te stappen om erheen te rijden, misschien was de zee zo’n 200 meter van ons appartement toch net wat aantrekkelijker. Maar misschien was er ook wel gewoon geen enkele reden.

Hoe dan ook, op deze dag deden we het dan toch wel en we liepen een korte wandeling: de “Ruta Del Azahar” (https://milyunarutas.com/ruta-del-azahar ). Het vertrek- en tevens eindpunt was een slaperig plaatsje waar er na de wandeling toch nog een rustiek restaurantje was geopend. Enigszins merkwaardig hoor, de lunch deze keer,. De glazige kippensoep op de een een-na-laatste foto vond ik erg lekker, maar wat een vreemd idee toch om jam op de tonijn te serveren.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Lekker rustig op het terras.

Els 2022-11-02 09:33:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.