Scandriglia naar Nerola

Italië, Scandriglia

Hoe goed we gisteren werden ontvangen door onze gastheer en zijn (goede) vriendin, des te matter zijn ze deze ochtend. Misschien staat ze tegen dat ze op deze (goede) vrijdag ene vrij grote groep moeten accommoderen. Met zijn boomgaard van 1024 (ja echt!) olijfbomen erbij is het hard werken, verzekert hij me.

Verder is het net zo’n mooie dag als gisteren – misschien net ietsjes minder mooi. Warmer ook. Best wel weer een flinke wandel, veel stijgen en dalen. Veel bomen meer paarse bloemen ook. Ze blijven betoveren maar op een gegeven moment heb je ook wel gezien.

We slapen deze keer in een kasteel. Dat klinkt beter als het is. Natuurlijk: het ziet er prachtig uit allemaal, en het eten is er ook niet slecht. Maar de kamers zijn weinig comfortabel. Het WiFi werkt niet, het bed is niet al te best, de badkamer nogal klein en niet echt up-to-date. Wel groot, dat dan weer wel.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Alles is daar mooi,jullie --de omgeving--en zelfs het eten.!

els overbeeke 2019-04-21 21:14:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.