Stadtwanderweg #9

Oostenrijk, Vienna

Hoewel warm in Wenen wilden we toch een flinke wandeling maken en dat werd deze: de 13 kilometer lange “Stadtwanderweg #9” (https://www.wien.gv.at/umwelt/wald/freizeit/wandern/wege/wanderweg9.html ). Deze leek ons leuk omdat het begin bij de Weense “Prater” (http://www.prater.at/GeneralInformation.php?LI=1 ) is. De wandeling voert eigenlijk door een enorm park. Best mooi, maar wel een stuk minder mooi dan een bosrijk gebied. Wat dat betreft was de wandeling van gisteren prettiger. Maar ook nu toch weer: wat is het toch heerlijk relaxed en prettig hier. Jammer dat ik morgen weer aan het werk moet.

Na de wandeling een late lunch bij restaurant "Salieri" (https://www.salieri.at/ ) hier om de hoek, met een heerlijke Caprese en een verrukkelijke vissoep. Alweer de derde keer dat we hier aanschuiven!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Weer een super dagje, met een fijne wandeling en heerlijk eten. Weer fris aant werk.xxx

Marianne Kuis 2020-08-10 17:56:47

Wat vervelend dat je ook nog moet werken joh. Wat is het daar mooi ik ben jaloers😳

Ank 2020-08-10 17:59:20

ik vond de vorige wandeling ook wat ruiger, leuker in ieder geval. Deze is wat beschaafder

Leo 2020-08-10 18:21:08

Het is zeker een goede keuze die 2 weken Wenen.xx

els 2020-08-10 18:58:39
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.