Pico de las Nieves

Spanje, Pico de las Nieves

Uitgeslapen tot 9 uur, 10 uur ontbijt, en dat is nog best haasten eigenlijk. Terug op de kamer kijk ik naar de aquaswim die beneden ons in een van de zwembaden plaats vindt. Zo rond 11:15 gaan we op pad. Hoewel hemelsbreed niet ver duurt de tocht per auto naar Llanos de la Pez, van waaruit deze toch vertrekt, lang. Iets om bij komende tochten rekening mee te houden. Maar wat is het mooi onderweg, en ook perfect weer. Ook de tocht zelf is prachtig, niet al te zwaar, maar het voelt heerlijk zo hier on de bergen aan de wandel te zijn. Op zo’n 1900 meter hoogte is het wat frisjes maar de zon maakt het aangenaam. Een flink klimmetje aan het begin, daarna vlak tot dalend. Al met al goed te doen.

Op de terugweg negeren we TomTom en kiezen een eigen weg terug. Langer qua afstand maar minder kort door de bergen en op de snelweg halen we de tijd weer in.

's Avonds eten we in restaurant Sidecar het "tasting menu". Lekker! Zie https://www.tripadvisor.co.nz/ShowUserReviews-g230095-d15084619-r617288342-RestauranteSidecar-MaspalomasGranCanariaCanary_Islands.html en https://www.salobregolfresort.com/restaurantes/sidecar.
Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Het is genieten zo te zien.xx

els overbeeke. 2018-12-23 10:31:00

Wederom een prachtig gebied! Een hele fijne reis en goede kerstdagen!

Marian 2018-12-23 10:41:58
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.