Toronto Island Park

Canada, Toronto Islands

We zijn in een stadium terecht gekomen van het verblijf in Toronto dat niet écht zo veel meer hoeft. Bovendien is de stad niet de meest opwindende van de wereld. Dus we slapen uit, het (overigens uitstekende uitstekende) ontbijt in het hotel slaan we over, en in plaats daarvan ontbijten we bij Starbucks, waar de Iced Caffè Latte (https://www.starbucks.com/menu/drinks/espresso/iced-caffe-latte ) dit jaar mijn favoriet is. De Frappuccino (http://www.starbucks.nl/menu/drinks/frappuccino-blended-beverages ) is ook lekker maar ja: te veel suikers hè.

Dan nemen we de ferry naar Toronto Island Park (https://www.toronto.ca/explore-enjoy/parks-gardens-beaches/toronto-island-park/ ), een kleine groep van eilanden in Lake Ontario, vlak voor de kust van Toronto. Kennelijk een fijne dagbesteding voor veel inwoners van Toronto, die er met hun familie komen picknicken of barbecueën, een beetje een grote versie van het park bij de Euromast. Wij lopen er wat rond maar veel paden staan ook onderwater zodat er van een lange wandeling niets komt. Leuk is het werk Synthecyclethron (https://www.youtube.com/watch?v=VD8GmLt20vM&feature=youtu .be) van Barry Prophet. Helaas is het werk beschadigd waardoor je het niet meer kan ondergaan maar op de Youtube-video zie je nog goed wat de bedoeling was.

We gaan terug naar het vasteland en lunchen bij een Indiaas restaurant. Erg lekker.

Dat was het wel voor vandaag. Voor de rest is het veel relaxen in ons heerlijke hotel.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Nog lekker een weekje genieten.!

els overbeeke 2019-06-10 09:45:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.